Kan själv 🙃

Kan själv, det är välbekanta ord som småbarnsförälder. Sen brukar det dock gå över med åren, det där med att kunna själv och ”orka” vara duktig 😅

Mitt barnbarn Angela kan nästan allt själv 😁

Idag bestämde jag mig i alla fall för att kunna själv. Denna veckan är jag ledig, tar ut gamla semesterdagar som annars förfaller till nyår och passade på att lägga ledigheten tillsammans med mina yngsta barns höstlov. Vi hade tänkt oss sol och härligt höstväder för utevistelse. Men inte då, nä man blir faktiskt rätt så besviken på vädret då det istället blir ösregn, dimma och vattuhalka.

Men vi kan ju inte bara dra täcket över huvudet och tycka synd om oss själva för det, nä, vi pysslar istället.

Då man har tre hundar som gärna både badar och rullar sig i diverse saker under jakten då går det åt ett par jaktskynken per säsong. Så idag bestämde jag mig för att sy nya.

Har oftast vitt skynke på höstjakten då det fortfarande är grönt, gult och orange i skogen. Det blir ju fort smutsigt och måste tvättas ofta. Men när då snön fallit så går ju det vita skynket bort. Nu måste vi ha någon fin färg istället som syns, har två neoprenskynken i orange redan men tänkte nu att jag skulle testa en ny färg, ett vändbart skynke i blå och turkost. Tyget är bävernylon och köpt via nätet från Skapamer.se

Det blev riktigt bra, mitt höstlovspyssel!

Brukar du göra något eget till dina hundar? Syr du kläder/täcken? Gör du eget hundgodis? Fixar du egna hundleksaker? Dela gärna med dig i kommentarer.

Önskar er en fin vecka //Lillemor

Kommentera