Kan sjĂ€lv 🙃

Kan sjĂ€lv, det Ă€r vĂ€lbekanta ord som smĂ„barnsförĂ€lder. Sen brukar det dock gĂ„ över med Ă„ren, det dĂ€r med att kunna sjĂ€lv och ”orka” vara duktig 😅

Mitt barnbarn Angela kan nĂ€stan allt sjĂ€lv 😁

Idag bestÀmde jag mig i alla fall för att kunna sjÀlv. Denna veckan Àr jag ledig, tar ut gamla semesterdagar som annars förfaller till nyÄr och passade pÄ att lÀgga ledigheten tillsammans med mina yngsta barns höstlov. Vi hade tÀnkt oss sol och hÀrligt höstvÀder för utevistelse. Men inte dÄ, nÀ man blir faktiskt rÀtt sÄ besviken pÄ vÀdret dÄ det istÀllet blir ösregn, dimma och vattuhalka.

Men vi kan ju inte bara dra tÀcket över huvudet och tycka synd om oss sjÀlva för det, nÀ, vi pysslar istÀllet.

DÄ man har tre hundar som gÀrna bÄde badar och rullar sig i diverse saker under jakten dÄ gÄr det Ät ett par jaktskynken per sÀsong. SÄ idag bestÀmde jag mig för att sy nya.

Har oftast vitt skynke pÄ höstjakten dÄ det fortfarande Àr grönt, gult och orange i skogen. Det blir ju fort smutsigt och mÄste tvÀttas ofta. Men nÀr dÄ snön fallit sÄ gÄr ju det vita skynket bort. Nu mÄste vi ha nÄgon fin fÀrg istÀllet som syns, har tvÄ neoprenskynken i orange redan men tÀnkte nu att jag skulle testa en ny fÀrg, ett vÀndbart skynke i blÄ och turkost. Tyget Àr bÀvernylon och köpt via nÀtet frÄn Skapamer.se

Det blev riktigt bra, mitt höstlovspyssel!

Brukar du göra nÄgot eget till dina hundar? Syr du klÀder/tÀcken? Gör du eget hundgodis? Fixar du egna hundleksaker? Dela gÀrna med dig i kommentarer.

Önskar er en fin vecka //Lillemor

LĂ€mna ett svar