Site icon HEYAB Hund

Varför blir man instruktör?

Det bästa med att vara instruktör/hundägarcoach

Jag ska vara helt ärlig med er, nu har det snart gått ett år med Corona och vi som är vana att hålla kurser löpande för hundägare, vi håller på att ha väldigt mycket abstinens nu.

Som tur var så har vi digitala medier och kan köra vissa kurser digitalt samt att vi kan ta hand om enstaka ekipage och köra privata träningstillfällen. Det har varit räddningen vill jag säga, för att ha ett sådant här långt uppehåll utan att hålla kurser, det känns inte bra. För ni ska veta, det finns inget roligare än att få hjälpa hundägare framåt. Det är magiskt!!

Att som instruktör få privilegiet att se hoppet tändas i ögonen på hundägaren som trott att det varit kört, att få se de som tappat sugen till hundträning tycka att det är kul igen, att få se ekipagen gå från klarhet till klarhet, det är magiskt. Att få ge en hundägare självförtroende och även självdistans, att kunna skratta åt sig själv och tillåta sig att göra fel för att sedan göra om och göra mer rätt det är underbart.

Det ska vara kul att träna hund eller hur!

Men ibland så kör man fast, man ser inte lösningen utan man ser bara problemet och då är det läge att ta kontakt med någon som kan hjälpa en att se utvägen ur de utmaningar man ställts inför.

Det är också fantastiskt roligt är att ge hundägare nya verktyg att jobba med, för när man jobbar i sin ensamhet så kör man oftast i invanda spår, man ser inte möjligheterna att testa något annat.

Jag vill tacka alla de kursdeltagare vi haft under året Corona till trots, ni ger oss en enorm boost och fyller på oss med energi. När man håller kurs, oavsett om det är digitalt eller fysiskt så blir man själv som instruktör/hundägarcoach peppad, man tränar mer själv och man ser nya utmaningar och får mer energi och lust till hundträning. Det är en riktig Win-Win för alla!

Så vad händer nu?

Vi har planerat 3st digitala kurser med start snart.

3st roliga kurser som kommer att köras digitalt via Teams och även en stängd grupp på Facebook endast för deltagarna i kursen.

Vill du vara med på någon av dessa kurser så skicka intresseanmälan via mail till: hund@heyab.se
Skriv i ämnesraden vilken kurs du är sugen på att gå så återkommer vi med mer information.

På återseende

//Lillemor

Exit mobile version