Grythundskurs med start 30 maj

För första gången hos HEYAB-hund så kör vi en kurs för grythundar. Kursen startar den 30 maj och det finns platser kvar.
En spännande utbildning där du får möjlighet att se hur din hunds anlag fungerar och där du får jobba med din hund under kontrollerade former i ett konstgryt.

Under denna kurs så kommer vi att träna på skinn (rävskinn), det ger oss möjlighet att i viss mån kunna läsa hundens arbetssätt. 
Att träna sin hund i gryt är både nyttigt och roligt.

  • Nyttigt och bra om du senare tänker jaga i gryt
  • Roligt och bra för att se att våra grythundar behåller rasegenskaperna.

Oavsett om du tänker jaga eller inte så är detta en kurs för dig med grythund!

Du får lära dig om grytjakten samt vilka möjligheter till prov som finns. Du får lära din hund att kampa med skinn, din hund får krypa i trånga mörka gångar och leta rätt på ”bytet”
All träning anpassas till dig och din hund, det är viktigt att vi går sakta fram så att hunden hinner med i både kropp och knopp. Det ska vara kul att träna hund!!

Vi kommer att hålla till i ett konstgryt i Drängsmark, kursen kommer att vara 3ggr nu i vår och fortsätter sedan med 1 gång till i höst innan jakten drar igång på allvar.

Kursdatum:
Tisdag 30/5, kl. 18:30
Söndag 4/6, kl. 18:30
Torsdag 8/6, kl. 18:30
Återträff höst enl. ök

Kursledare är Britta Lindgren, auktoriserad hundinstruktör Gryt, läs mer om henne här: https://heyabhund.com/2023/04/20/gastinstruktor-britta-lindgren/Pris: 
1500:- för dig mellan 26-65år
1200:- för ungdom upp till 25år samt pensionär 

Skicka din kursanmälan till hund@heyab.se
Ange följande:

Kurs:
Namn på förare:
Adress:
Telefonnummer:
Namn, ålder på hund och ras:


Lämna ett svar