Hundägarinfluencer – Alvin Marklund

Hej jag heter Alvin och jag är en hundägarinfluencer, jag är 10 år gammal och när jag tränar hund så lär jag oftast in cirkustricks.

När jag var 4 år gammal så började jag med att träna hund så jag har alltså tränat hund i 6 år.

Här tränar jag följsamhet med Giri och min storebror agerar störning.

Min mamma och syrra har haft många hundkurser och jag har varit med och varit figurant, tränat våra hundar och fotat en del. Nu är jag 10 år gammal och har en egen digital hundkurs med ett annat barn. Jag tycker att det är jättekul.

Jag har också fått två titlar i en grupp som heter MaTRICKs SparkTeam. Dom titlarna heter Novice Master Trick Dog och Novice Trick Dog.

De titlarna fick jag av en utmaning som finns i tre delar och jag har gjort första delen. Jag har börjat på med andra delen nu. Delarna heter ntd, itd och atd. Det finns även fler delar men de delarna är jätte svåra.

Jag har gjort en till utmaning i samma grupp. Den utmaningen hette ABC-utmaningen. Den gick ut på att göra ett trick på varje bokstav i hela alfabetet.

Jag har även en egen YouTubekanal där så lägger jag ut videor på hur man lär in olika cirkustrick.

Klicka här för att komma till min youtube kanal: Hundträning med Alvin

//Alvin

Lämna ett svar