Presentation Helen Långström, hundägarcoach

I vårt nästa nyhetsbrev för maj månad så kommer vi på HEYAB hund att erbjuda några nya kurser/träningar med nya hundägarcoacher dessutom. Vi är så glada att här få presentera tjejen som älskar rosa och som under maj månad kommer att dra igång viltspårsträning hos oss på HEYAB. Varmt välkommen in i gänget Helen!!

Hej

Jag heter Helen Långström och jagar med stående fågelhund sedan ett antal år tillbaka (korthårig vorsthe). 

Det här är mina ögonstenar/barn 😃. 

Jag jagar både på fjäll och i skog, men mest i skogen. 

Jag är viltspårdomare och brinner för eftersök och viltspår. 

Jag tränar viltspår med båda mina hundar,eftersom jag tycker att det är viktigt att hitta skadat vilt.
Jag är så glad att jag nu ska få hålla i viltspårsträningar i Heyab hunds regi.

Välkomna!!

// Helen

Lämna ett svar