Målsättningar 2021

Har ni några mål inför hundåret 2021?

Jag har satt några mål, och jag hoppas inte att Coronan kommer att stå i vägen för mina mål detta år. Jag och Vegas SKA komma oss ut på tävlingsplan, efter 2 barn som gjort entré mitt i säsongen, en patrull-utbildning mellan dessa två barn och Corona så har vi inte riktigt kunnat tävla lika mycket som vi velat (jag velat). Lottningarna på de tävlingar jag kunnat anmäla oss till har inte heller varit till våran fördel. MEN nu är det ett nytt år och en ny tävlingssäsong väntar. Vårt mål är att bli uppflyttade från Lägre klass spår. Vore ju fasen om vi inte skulle komma med i år heller. Vegas har alla förutsättningar att få uppflytt, det gäller bara att få tävla. Vi kommer fokusera träningen mest på att markera pinnarna ordentligt, han tycker inte dom är särskilt viktiga..

Vi hoppas att vi kommer få göra mer övningar i de gröna kläderna än vad som blev förra året, då det mesta ställdes in pga pandemin.

Något annat inför 2021 år att vi förhoppningsvis blir med valp igen. En valp som kan ta över Vegas tjänstebit när han sedan kommer gå i pension, Vegas blir 6 år i år, och det tar ju minst 2 år innan en ny hund är klar för tjänste-biten. Så det ska bli spännande! Det kommer dessutom bli ras-byte. Så håll nu alla tummar och tassar för att det blir lyckat!

Gott nytt år hundvänner!

Lämna ett svar